2020-01-15
差唔多2點walk-in咁岩有位,之後有客人再walk-in都無枱,所以都係book枱穩陣。意式芝士焗肉醬長通粉配荔枝紅茶($66)望落肉醬量唔多,但通粉底係有好多肉醬,淡淡的肉醬味帶有少少辣味,通粉煙韌,唔錯。但,溫度實在唔夠熱,只係暖,感覺似一次過焗左幾盤擺住,同埋份量偏少。飲品正常。(個人口味E: 3.3/5)卡邦尼煙肉雜菌意粉配蜂蜜綠茶($66)肉醬長通粉上菜後20分鐘先到,等左超耐。但20分鐘都係值得等既,因為真係比長通粉熱超多(唔夠熱真係會好扣分),食得出係剛剛煮起。意粉淥到好腍,醬汁唔算好多,有煙肉碎、雜菌同黑椒粒調味,食落辣辣地,味道唔錯,但份量都係偏少。飲品正常。(個人口味S: 3.2/5)蜜糖雞翼($40)雞翼有6隻,肉質偏柴,唔夠嫩滑,蜜糖可以再多d。(個人口味S: 2.9/5)(個人口味E: 3.5/5)食完有玩三角塊遊戲同uno,三角塊幾好玩,但uno同其他紙牌都好殘。有得玩,又可以坐耐d,都係一個唔錯既選擇。我會再幫襯,前提係我想去玩遊戲。
意式芝士焗肉醬長通粉配荔枝紅茶($66)
望落肉醬量唔多,但通粉底係有好多肉醬,淡淡的肉醬味帶有少少辣味,通粉煙韌,唔錯。但,溫度實在唔夠熱,只係暖,感覺似一次過焗左幾盤擺住,同埋份量偏少。飲品正常。 (個人口味E: 3.3/5)
卡邦尼煙肉雜菌意粉配蜂蜜綠茶($66)
肉醬長通粉上菜後20分鐘先到,等左超耐。
(個人口味S: 3.2/5)
蜜糖雞翼($40)
雞翼有6隻,肉質偏柴,唔夠嫩滑,蜜糖可以再多d。 (個人口味S: 2.9/5)
(個人口味E: 3.5/5)
有得玩,又可以坐耐d,都係一個唔錯既選擇。
我會再幫襯,前提係我想去玩遊戲。