2023-01-06 106 瀏覽
鰂魚涌隱世西餐廳~ 喺鰂魚涌嘅工廈發現咗呢一間隱世嘅西餐廳~ 餐廳的裝修好舒服,係歐式嘅木系裝修,木枱同埋木凳俾人一種好感覺舒服嘅Cafe休閒感覺!用餐嘅時候會有一種放鬆,同埋開懷嘅心情!我哋叫咗海膽&香煎帶子海鮮意大粉,香煎鰽魚魚柳伴魚籽醬配香蔥蛋醬及薯蓉,傳統意大利芝士蘋果撻同埋意式奶凍配芒果西米露海膽&香煎帶子海鮮意大粉海膽同意大利粉,用埋一齊食,真係又新鮮又味~意大利粉,煙靭好好食!口感一流嘅就係香煎鰽魚魚柳伴魚籽醬配香蔥蛋醬及薯蓉~蔥蛋醬蒜蓉同埋鰽魚魚柳原隻鐵鍋上既香煎魚柳一齊食,真係好好味!傳統意大利芝士蘋果撻真係好特別,佢仲會有一啲蘋果係喺撻上面夾埋一齊食~原來傳統意大利芝士蘋果撻係分開左芝士同蘋果~ 都幾特別!擺盤都好精緻意式奶凍配芒果西米露係香滑嘅奶凍,加埋西米露一齊食感覺好特別!

意式奶凍配芒果西米露