2024-06-18 511 瀏覽
(自費食評)老實講每次我試新餐廳都會上黎openrice睇睇啲評價🤔當我見到好評數量嘅比例唔算太高🫣就打左個底:可能會一般般甚至麻麻地我食嘅係:【特惠精選】廿一燒鳥丼+指定小食及飲品大福,玄米茶食完覺得😳成個餐無論係雞肉定係飯定係個小食(大福),抑或係杯玄米茶🍵全部都中上至高質嘅水準😳😳仲要我係叫外賣喎,個外賣黎到我仲要唔係即刻開黎食🙈都等左差唔多10分鐘先開動🥢但係都有咁樣嘅水準!真係值得上黎openrice一讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻雞肉唔柴唔乾,肉質有彈性,甜甜地,加埋附上嘅檸檬(自由選擇jit唔jit) 酸酸甜甜非常開胃😋白飯係珍珠米,煮得剛剛好,口感非常好大福個皮十分軟糯👍🏻👍🏻入面嘅芝麻忌廉餡都好香唔漏玄米茶有淡淡玄米香👍🏻🍵解膩一流👍🏻今餐需要係外賣🥡但滿意度爆燈🌟🌟🌟🌟🌟一定會encore!!!!

我食嘅係:
【特惠精選】廿一燒鳥丼+指定小食及飲品
大福,玄米茶

全部都中上至高質嘅水準😳😳

白飯係珍珠米,煮得剛剛好,口感非常好

大福個皮十分軟糯👍🏻👍🏻入面嘅芝麻忌廉餡都好香唔漏

玄米茶有淡淡玄米香👍🏻🍵解膩一流👍🏻

今餐需要係外賣🥡但滿意度爆燈🌟🌟🌟🌟🌟

一定會encore!!!!
外賣送餐