餐廳: 海天宴會廳
資訊:

一大班人食海鮮 可以試多款 夠盡興8人份量~ 中式廚師發板!老細預人均$500(已包茶芥前菜加一),就發板上菜!因為唔知叫左咩!每一碟都有驚喜~可能識人關係,覺得特別抵食!豉椒炒蟶子配飯焦!正酥炸美國大桶蠔 外脆內軟 !不油膩!這個特別加分!!每人有兩舊!正呀!上海龍蝦伊面!啖啖龍蝦,多到食唔曬~印尼海沙斑 (足足5斤重) 一魚三味第一味 西芹炒斑腩 好好味 少油少鹽~ 夠鮮味香脆魚骨 個個食到讚口不絕!! 可惜飽到食唔曬仲有一味魚湯~ 正 無影相黃金蝦 不油膩 香脆 脆到蝦殼都可以吃~ 正!仲有炒菜心~ 仲有一碟炒飯面,我地話太飽,唔使煮喇~ 飯後仲上果盤及甜品!好味!這一餐是第一次在鯉魚門食海鮮晚餐!中餐煮到可少油少鹽 ,炸物都不油膩 ,都是第一次! 所以個個食到讚不絕口!!食得好盡興開心!
一大班人食海鮮 可以試多款 夠盡興
8人份量~
中式廚師發板!
老細預人均$500(已包茶芥前菜加一),就發板上菜!
因為唔知叫左咩!每一碟都有驚喜~
可能識人關係,覺得特別抵食!

豉椒炒蟶子配飯焦!正

上海龍蝦伊面!啖啖龍蝦,多到食唔曬~

印尼海沙斑 (足足5斤重) 一魚三味
第一味 西芹炒斑腩 好好味 少油少鹽~ 夠鮮味

香脆魚骨 個個食到讚口不絕!! 可惜飽到食唔曬

仲有一味魚湯~ 正 無影相

黃金蝦 不油膩 香脆 脆到蝦殼都可以吃~ 正!

仲有炒菜心~ 仲有一碟炒飯面,我地話太飽,唔使煮喇~
飯後仲上果盤及甜品!好味!

• 酥炸美國大桶蠔