2021-06-13
因為個人都幾鍾意食另一間M開頭嘅飯堡,所以見到麥當勞一出返飯TASTIC就心思思想去試。雖然見到好多網友都表示極力唔推介,但反而今次試左之後又有d意料之外吉列脆雞飯TASTIC未知係咪11點準時去到,飯堡未有其他網友講到話非常鬆散,一咬就散晒,反而我覺得煎得幾好,唔會過散亦都唔會過硬。中間炸雞亦都係熱辣辣,但我就唔太愛隻甜酸汁,個人口味問題😆(大家有冇食過日式炸豬扒,通常都會配一隻黑色嘅炸物汁,今次隻炸物甜酸汁就係呢隻)如果下次食我應該會直接走咗佢。價錢方面我又覺得幾抵,麥當勞Apps有優惠券,飯TASTIC餐只係$30,今期推廣用PayMe俾錢仲要減$3即係$27可以食到一個午餐偶然一餐我覺得真係唔錯但未知係咪因為order左之後,要有一定嘅出餐時間,顯示屏上我的餐已經準備好,但去到拎嘅時候店員一直同我講未得叫我等等。起碼等咗超過3-4分鐘,我先見到我個飯tastic推岀黎,加上出餐非常慢,好多顯示已準備好,但一直都無得拎,而且完全冇其他同事察覺到幫忙出餐既店員😅只可以用“ 揦手唔成勢”形容那位出餐店員😅😅環境方面其實已經去過好幾次,依然發覺有幾隻烏蠅飛來飛去,雖然知道食肆會有咁嘅情
吉列脆雞飯TASTIC
中間炸雞亦都係熱辣辣,但我就唔太愛隻甜酸汁,個人口味問題😆
如果下次食我應該會直接走咗佢。
即係$27可以食到一個午餐
偶然一餐我覺得真係唔錯
只可以用“ 揦手唔成勢”形容那位出餐店員😅😅
環境方面其實已經去過好幾次,依然發覺有幾隻烏蠅飛來飛去,雖然知道食肆會有咁嘅情況,但好似一直都冇改善過😅