2012-04-01
多謝Häagen-Dazs 同我提早慶祝愚人節朋友有3張coupon就去左食雪糕火鍋用coupon之前當然要問清楚可唔可以用喇!職員話''無問題!2款, 3張coupon都可以用''女職員走黎set餐員個職員唔知係咪隻手短定做得唔憤氣呢將隻碟同叉飛過黎隻碟仲'pan pan'聲左幾秒,要用手禁平先停止'pan pan'聲同轉動!其實你唔夠手長,我可以自己分碟!而唔需要咁飛埋黎!!!!!到上火鍋喇乜同上年食差咁多既????雪糕小左唔在講,每人食左2粒雪糕仲開始溶........而d生果就得返士多啤梨同香蕉!香蕉配朱古力真係好好味啊!最精彩係埋單果一刻喇!埋單比錢果一刻比coupon個職員,佢先'啊~~~~~~~~~''慘叫左一聲之後走開左之後再遞單埋黎話''gift voucher 唔用得''我話到佢地大佬出現講''gift voucher 唔適用火鍋''之後個經理不斷咁問個職員個樣係點!你地個個職員都差唔多樣,同一樣制服同一樣打扮如果佢地唔係特別靚或者特別醜樣,一般既食客真係分唔到佢地邊個打邊個!最後佢地以''全部職員都知道火鍋唔用得coupon,職員聽唔到你指火鍋同你地溝通上出現誤會
多謝Häagen-Dazs 同我提早慶祝愚人節
朋友有3張coupon 就去左食雪糕 火鍋
用coupon之前當然要問清楚可唔可以用喇!
職員話''無問題!2款, 3張coupon都可以用''
女職員走黎set餐員
個職員唔知係咪隻手短定做得唔憤氣呢
將隻碟同叉飛過黎
[唔係誇張!.的確係飛過黎]
隻碟仲'pan pan'聲左幾秒,
要用手禁平先停止'pan pan'聲同轉動!
其實你唔夠手長,我可以自己分碟!而唔需要咁飛埋黎!!!!!
到上火鍋喇 乜同上年食差咁多既????
雪糕小左唔在講,每人食左2粒雪糕仲開始溶........
而d生果就得返士多啤梨同香蕉!
香蕉配朱古力真係好好味啊!
最精彩係埋單果一刻喇!埋單比錢果一刻
比coupon個職員,佢先'啊~~~~~~~~~''
慘叫左一聲之後走開左
之後再遞單埋黎話''gift voucher 唔用得''
我話[我入黎果時問左你同事話用得架喎!]
到佢地大佬[經理]出現講''gift voucher 唔適用火鍋''
之後個經理不斷咁問個職員個樣係點!
你地個個職員都差唔多樣,同一樣制服同一樣打扮
如果佢地唔係特別靚或者特別醜樣,
一般既食客真係分唔到佢地邊個打邊個!
最後佢地以''全部職員都知道火鍋唔用得coupon,職員聽唔到你指火鍋同你地溝通上出現誤會''解釋
我地都係要用210蚊比哩一餐!
成件事,一句唔好意思,一句對唔住都無,
我上年1月時黎食都係好味好多同服務好好多!
題外話/補充資料:
從來未遇過一間大公司咁樣對待d客,
咁大間公司竟然實施問責制而唔係團隊精神,
一個員工言之鑿鑿咁答你話可以!
但最後都可以話佢聽唔到,唔知道,就可以當無件事發生,
真係為哩間大公司感到失望!
服務態度真係多多改進,唔好再請年輕不負責任既part time喇!