2011-12-12 5 瀏覽
開左咁耐, 話來試咁耐都未試過, 今晚睇完戲唔知食咩好又多人, 決定同朋友試下~~~一試難忘, 蠻喜歡的!!! 裡面環境幾好, 裝修得不錯...MENU不是太多選擇, 當然主食炸物, 同埋基本上全都是定食來的, 都幾易揀!!!一來都幾大份啊, 因為定食上, 所以會覺得很多款東東似的...一切開炸豬扒, 粉唔太厚, 入面幾多汁, 很JUICY的!!!! 裡面的芝士很香很"痴"~~~FULL得來其實唔會太膩, 還有一個磨菇汁, YUMMY!!! 另外加了$1有的大元貝, 真的蠻大的, 很彈牙啊, 抵呀!!!!定食前菜, 蛋皮很薄包住混了的吞拿魚, 仲有芝麻醬, 很FRESH!!!好似是龍眼水及檸蜜, 唔太記得~~~~只記得幾好飲, 同埋唔會太甜!!!最後來個甜品~~~平時唔太食椰汁的我都覺得好味, 其實似奶凍多一點, 但個底有很多紅豆, 大大粒, 但就唔太淋, 不過好吃!!!呢個價錢晚餐真的算很抵, 無論質素、服務同環境都很好, 下次再食其他SET, 會ENCORE的!!!^^
芝士豬扒定食加一元大元貝
吞拿魚奄列