2019-04-19
平靚正街坊燒烤有好多,呢間有咩特別?就係勝在佢可以叫埋泰國菜同大排檔小菜,絕對唔怕肚餓。唔夠飽仲可以打埋邊爐🙈🙈第一次食秋刀魚,師傅好細心咁用魚將碟分開兩邊,然後裝兩種唔同嘅醬,一個係青檸酸汁,另外一個係蒜蓉醬,而條魚就係用咗燒汁去燒。個人覺得其實本身條魚已經好夠味,如果怕腥就可以點檸檬汁,想再多啲風味就可以點蒜蓉醬。係燒茄子呀!一上枱唔使1分鐘就迅速食晒。茄子好入味,而且師傅好細心咁去咗頭,食嘅時候非常方便,係必點之選!第一次點青口,有驚喜呀!青口比相像中大隻,最緊要係新鮮冇冷藏味!同埋第一次食青口,原來味道都唔錯,下次可以encore!依家有個特點,就係有得食雞心同雞肝。上次食個雞肝有啲苦,今次食呢就完全冇問題,燒到非常甘香,出面脆入邊依舊軟,水準拍得唔住日本居酒屋👍🏻因為怕肚餓,所以叫咗個生菜包食。生菜包份量係平時食泰國餐廳兩倍,味道唔錯,生菜大大塊姐新鮮。唔使$60,性價比極高!熟客表示,從未試過失望!
熟客表示,從未試過失望!