2023-02-26 191 瀏覽
朋友一行3人食午餐時段 一坐低 張枱係一格格既磚 可能太難抹 枱面痴粒粒 好多醬汁漬見啲侍應好忙我哋唯有自己搵濕紙巾抹叫左海南雞飯、鮮蝦炒金邊粉、串燒雙拼、小食拼盤同生蝦等等一落單個侍應已經好冇耐性咁 問我地飲咩 諗左兩秒岩岩講左椰青個椰字佢就掉頭走左 ok 可能係我地諗耐左😓午餐上得好快 放低個海南雞飯 就話 今日冇雞湯 ???呢啲唔係落單果時講架咩?又冇其他嘢補返 都算串燒上枱睇落好正 大家拎起手食 食食下竟然見到啲雞肉係生既仲係紅色 叫侍應黎睇 佢就叫我地將生既放低俾返廚師睇 話唔係廚師會唔信 咁就幫我地換過碟之後個小食拼盤上枱 冇耐性既同一位侍應企左係度等我地幫佢執枱上菜 我地執好個位唔知佢嫌我地執唔夠位定點 又唔放低碟野 就咁企左係度換個姿勢 咁我地就唯有再執開啲個位俾佢上菜 個侍應全程唔出聲西面 成個感覺真係好差 唔知以為我地食免費餐生蝦都唔係好新鮮 個杯仔都濛查查 最後大家未返屋企已經係街搵廁所痾左兩轉😥😥都唔知係啲串燒出事定生蝦出事整體黎講啲野食味道雖然唔會話好好食但ok既 不過衛生問題就真係好嚴重同埋啲侍應態度都幾惡劣下成餐飯食左一個鐘左右 真係冇咩心情慢慢坐住食
見啲侍應好忙我哋唯有自己搵濕紙巾抹

叫左海南雞飯、鮮蝦炒金邊粉、串燒雙拼、小食拼盤同生蝦等等

ok 可能係我地諗耐左😓

午餐上得好快 放低個海南雞飯 就話 今日冇雞湯