餐廳: 永年士多 (兆安廣場)
資訊:

2024-07-30 520 瀏覽
門口寫9:00last order,8:55入到去話已經last order咗冇堂食,然後問佢幾點last order,佢窒咗一陣,然後同我講8:45叫咗杯檸檬茶,如果檸檬浸太耐會苦澀,所以嗰度篤咗先再拎走,篤完啲檸檬拎返出嚟,咩都冇講,廁房啊姨話冇垃圾桶,叫我拎出去抌…一間餐廳冇垃圾桶?合理?不過拎返去收銀個人都有禮貌 外賣個麵要加一蚊正常,但係點解分湯要加$3 ?湯冇多咗喎 完全唔合理(上面個細碗先係湯,下面個大碗係面)
一間餐廳冇垃圾桶?合理?
不過拎返去收銀個人都有禮貌
2024-07-30
5 分鐘 (外賣自取)