2021-03-23 629 瀏覽
經常都係呢間度買粉麵食,以往一直都正常,最近兩次遇到一個短髮阿姐,簡直一肚氣,再望一望食評,發現有其他人同我一樣受氣,希望老闆會見到作出改善!上一次外賣一碗坑腩牛肺河,有其他人一齊等外賣,個短髮阿姐拎住碗牛腩米死都話係我叫嘅外賣,我多次表示唔係我嘅,阿姐勁唔耐煩話:「咁你叫咗咩啊!係咁話唔係你,係你就係你㗎啦!」我勁一頭霧水,我點會唔知自己叫咩野食呢?佢再三死質我要碗牛腩米,後來有另一位姐姐出嚟幫口話唔係我嘅,佢先收口!令人o咀,不過諗住叫碗粉麵,都唔會要求乜嘢服務,就算數。之後到今日再去叫一碗坑腩牛肺河,有另一位好禮貌嘅姐姐同我落緊單,個短髮阿姐無啦啦行過嚟勁無禮貌話:「冇得就咁叫牛肺河架喎!」我問幫我落緊單個阿姐問佢係咪冇牛肺,佢話有啊你想要啲乜就落咗單,一直都唔係短頭髮阿姐幫我落緊單,唔知佢無啦啦行過過嚟話我做乜,連續兩次無啦啦受氣真係好無奈!其實我都幾鍾意食呢間粉麵,其他姐姐亦都好好態度,但比一個短髮阿姐拖垮成間舖,真係有啲唔值,下次都唔想再幫襯!如果老闆唔想冇咗啲顧客,麻煩認真改善一下短髮阿姐嘅態度

外賣自取