2023-06-02 146 瀏覽
同朋友想搵間cafe慢活一吓,就搵到呢度,雖然大熱天時拖住浩浩,我又有D路痴,但嚟到真係無後悔。環境好舒服,如果唔係天氣太熱,坐出面真係會好有外國feel。🌹玫瑰藍蝶花梳打記得要撈勻飲,如果唔係會無味㗎。撈勻後好香玫瑰味,溝梳打水唔太甜,而且顏色好靚,鍾意佢唔太甜又打卡一流。🍊橙柚百爵茶百爵茶味好出,但又唔會搶咗橙柚味,成件事好夾,夏天好消暑。🍳All Day Breakfast一上枱就勁開心,因為好豐富,有齊bacon、croissant、沙律菜、腸、炒蛋、炒雜菇、煙三文魚同茄汁豆。Bacon 好香仲唔會好咸,會想係咁食。菇都炒得好香,小朋友都啱食。牛角包外脆內軟,好好食呀!🍝照燒醬原條鰻魚意粉意粉配菇同洋蔥一齊炒,掛滿汁好香,硬度適中,仲甜甜地好惹味。原條鰻魚視覺好震撼,仲好好食甜咸度都啱啱好。🧇自家製焦香蕉窩夫山配巧克力冰淇淋Waffle上枱時仲暖暖地,好香蛋味外面好香口裡面好鬆軟。雪糕有朱古力碎而且好重朱古力味,配埋暖暖地嘅窩夫一齊食好味👍🏼焦糖香蕉俾浩浩食晒,焦糖整得好脆好脆,唔錯👍🏼

🌹玫瑰藍蝶花梳打

🍊橙柚百爵茶
百爵茶味好出,但又唔會搶咗橙柚味,成件事好夾,夏天好消暑。

🍳All Day Breakfast

🍝照燒醬原條鰻魚意粉