2017-04-26 212 瀏覽
鍾意一個人食放題嗎? 一個人食放題一D都唔自閉!其實係一種享受, 靜靜地慢慢燒,慢慢食,仲可以一邊煲劇!放題!刺身、天婦羅、各海鮮、各肉類,又要講攻略! 個肚咁細唔可以嘥咗啲位架麻!首先刺身, 各樣都好唔錯,我除咗三文魚冇食,其他全部有食。最 like 馬刀貝爽口,帶子鮮甜。天婦羅, 蝦同地瓜must食! 記得趁熱, 個皮仲脆嘅時候,沾佢個汁食海鮮 蝦, 去殼去頭後,蝦肉都仲有成隻中指咁長!帆立貝,都大隻架!多春魚、三文魚骨… 記得燒耐小小先至會好食架食海鮮記得自己調味, 檯面有鹽、七味粉、 豉油!肉類香草羊架,超好食,肉嫩juicy. 味道醃得好好一口牛真係冇介紹錯!一路燒,d牛油一路飆出嚟,好香! 有啲朋友可能喜歡生少少, 但係我今次將佢燒到全熟,依然好淋好多汁, 呢個冇調味架,記得自己加鹽雞軟骨, 燒耐少少,再加鹽加七味粉,冇得頂!豬頸肉,本身已經調咗味㗎啦,燒香咗浸肉味撲埋呢個鼻到,流曬口水佢哋有一個豚拖羅, 我唔知咩嚟嘅,叫咗試下,原來就係肥豚肉, 都唔錯㗎!燒耐少少,迫多少少油出嚟先好食呀, 感覺罪惡感少啲甜品我叫咗個胡麻雪糕,加埋精選甜品係芝士蛋糕! 雪糕芝麻味幾出,偏甜

放題刺身、天婦羅、各海鮮、各肉類,又要講攻略
! 個肚咁細唔可以嘥咗啲位架麻!

蝦、地瓜天婦羅
海鮮
蝦, 去殼去頭後,蝦肉都仲有成隻中指咁長!
帆立貝,都大隻架!
多春魚、三文魚骨… 記得燒耐小小先至會好食架
食海鮮記得自己調味, 檯面有鹽、七味粉、 豉油!
肉類
香草羊架,超好食,肉嫩juicy. 味道醃得好好

雞軟骨, 燒耐少少,再加鹽加七味粉,冇得頂!

香草羊架
一口和牛、牛柳、雞翼、豚拖羅
雞軟骨、豬頸肉、大蝦、三文魚骨、帆立貝
甜品我叫咗個胡麻雪糕,加埋精選甜品係芝士蛋糕! 雪糕芝麻味幾出,偏甜,不過都唔錯!

驚喜!佢飲品有CC蘋果汁
雖然店舖細細,但係坐得好舒服, 一路燒肉一路煲劇,呢啲咪就係叫做歎囉
冇得頂呀!
2017-04-25