2022-01-20 156 瀏覽
難得平日收早約下朋友食飯,因為好耐無燒調野食,所以為食既我地簡左呢間試下🤣😂當然我地5係lunch time去食,我地到步已經4點半!6點就冇堂食啦🤪一坐低店員就拎左盤「頭盤」簡單咁講左下點燒 見我掛住畫餐單仲好貼心咁提我圩先燒住唔係就燒唔切啦🙈🙈間鋪好貼心咁提供左張建議燒烤時間表,對我呢種燒野白痴黍黎講真係及時雨😍😍為根本唔太分到熟未🥲🥲😂另外佢張劃單張都幾環保可以重用!☀️燒咩食?緊係又係燒下菠蘿🍍啦😂😂不過一串得一舊真係唔夠!😂🤣鍾意食🍍🍍既朋友記得叫多幾串🤩🤩🌙燒雞翼簡直就係燒烤必食啦😍正所謂燒雞翼我鍾意食🤣🤣🤣一隻雞翼分半咁燒易熟又好食🤤🌟燒肉食得多既朋友不妨試下燒蜆肉🤣冇沙又唔乾都係個唔錯既選擇😋😋☀️勁推薦大家燒五花腩🤩真係勁好食🤩🤩燒出黎真係唔膩仲好香口👍🏻