好耐無開party,今次想偷懶 (加上未知新姐姐廚藝如何)就選擇左叫到會,幫朋友開生日party🥳 網上發現左呢間Fever Food HK到會,款式多多,就一於試試佢啦😌 我哋人多,揀左set B 10-12人餐,任選12款食物😋 我哋人多又多選擇,樣樣都想試,揀左好耐先決定到😆最後我地叫左…送黎食物用保溫袋入好,連哂餐具,食物夾同手袋,好用心同整齊同乾淨👍🏻👍🏻👍🏻💜黑松露野菌蟹肉會長通粉配西班牙火腿(約兩磅)呢個真係大人小朋友都鍾意嘅長通粉,佢哋個個都爭住食啊!必叫之選😍💛蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約兩磅)呢款係我最推介既款式,芝士香濃,魚柳大大塊,encore 之選💓🧡日式炸蟹餅到會一定要叫呢類小食,配上日式燒汁,包你一口接一口🤭💚白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約兩磅)超足料推介,食極都仲有既青口😆 但係有大食王墊底,我哋都成功清盤🤭💜芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)呢個係for小朋友既🤭 大啡菇健康有益,加埋芝士,小朋友都俾like👍🏻🧡沙嗲豬肉、雞肉串(各五串)我試左個雞串,好入味,沙嗲醬唔會太辣,小朋友都食到😊💙 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約兩磅裝)開pa

我哋人多,揀左set B 10-12人餐,任選12款食物😋

我哋人多又多選擇,樣樣都想試,揀左好耐先決定到😆

最後我地叫左…

💜黑松露野菌蟹肉會長通粉配西班牙火腿(約兩磅)

💛蟹膏蟹肉三重芝士焗魚柳飯(約兩磅)

🧡日式炸蟹餅

到會一定要叫呢類小食,配上日式燒汁,包你一口接一口🤭

💚白酒忌廉汁煙肉紐西蘭藍青口(約兩磅)

💜芝士意大利青醬焗澳洲大啡菇(切24件)

🧡沙嗲豬肉、雞肉串(各五串)

我試左個雞串,好入味,沙嗲醬唔會太辣,小朋友都食到😊

💙 甘甜番薯條、栗子紫薯餅配黑松露沙律醬(約兩磅裝)

開party 點少得炸野呢!估唔到連我最愛既栗子紫薯餅😍 同番薯條都有得揀!

💛香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣雞醬(各13件)

呢個都係我揀既!開party 一定要食既咖喱角😂 佢雙拼款式,所以變到款式超多,我好喜歡佢呢個安排🤗

❤️鮮蝦生果薯仔沙律( 1.5磅)

食完炸野有好fresh既沙律食,好足料同好新鮮👍🏻 我中意佢加左柚子好清新既口感😋

今次大家都讚呢間到會高質,款式多,野食好味,份量又多,CP值極高,絕對會再encore 呀🤗

推介指數:🌟🌟🌟🌟🌟(5粒🌟為滿分)
外賣送餐