2022-05-02 423 瀏覽
火腿奄列🍳🥓唔錯,奄列蛋味幾濃鮮牛公仔麵🍜 兩點鐘嚟到,沙嗲牛肉或者叉燒已經賣晒,唯有叫鮮牛肉,質素一般,牛肉有筋,公仔麵亦都係正常發揮,要靠落胡椒粉來吊味。鮮油菠蘿包🧈🍍🥖 由於唔係新鮮出爐,建議大家不要叫店家用微波爐翻熱,防止麵包變得太淋過濕。法蘭西多士 🧈 蛋味香濃,但係略嫌炸得太耐奶茶 🍼☕️呢度既奶茶果然係名不虛傳,我哋飲曬普通熱奶茶、茶走同凍奶茶,三種都好好飲,普通熱奶茶比較薄身,但茶味濃,還有突出嘅after taste,Good! 茶走就非常香滑,但較甜,有些少蓋過咗奶茶嘅茶味,但係都好飲。凍奶茶特登叫少甜,但都係幾甜,但茶味非常足夠,係一杯好飲嘅凍奶茶。好飲程度先後排名將會係:茶走->凍奶茶->熱奶茶

火腿奄列🍳🥓唔錯,奄列蛋味幾濃

法蘭西多士 🧈 蛋味香濃,但係略嫌炸得太耐

奶茶 🍼☕️