2009-08-30
同個朋友出旺角, 突然想請佢食西餐, 選了很久, 為就腳又唔洗等就入了POKKA~其實食了POKKA已很多次, 不過未有一個菜式或甜品令我愛上的~~~亦未有一樣野吸引到我~~~~次次去都因為咁岩就近有一間~~~不過今次真係估佢唔到了~~~~~同朋友想食D濕口野, 就一人一個貴格烏冬啦~~~(大約$80-$90一個), 叫稻庭烏冬~~~我的是海鮮, 朋友叫了我原本想點既牛肉烏冬~~~ 我們亦點了一個小食, 就係芥辣三文魚拼墨魚仔~~芥辣三文魚拼墨魚仔 -- 好食, 好好味, 由於芥辣是我最愛, 食左呢個簡直超滿足!!!!三文魚, 墨魚仔雖然少, 不過質量還好, 很新鮮。 海鮮,稻庭烏冬-- 麵鼓湯底, 海鮮不算多, 不過新鮮, 不過D烏冬真係超, 勁好食~~~~~~~好鬼死正~~~~~~~好煙韌~~~~~~連朋友亦大讚呢~~~~可能我見識少, 不過食未食過咁好食既烏冬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 好食既呢~~~~~~~~~~~~又大大碗~~~~飲品方面, 我叫了北海道朱古力, MM~~~~~~幾OK囉~~~~~~~好CREAMY~~~~~~~GOOD~~~~唔
不過今次真係估佢唔到了~~~~~
飲品方面, 我叫了北海道朱古力, MM~~~~~~幾OK囉~~~~~~~好CREAMY~~~~~~~GOOD~~~~唔係太甜~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我地TALK左一陣先走, 服務又好, 地方又舒服, 食物GOOD~~~~~ 讚~~!!!!