2017-11-12
第一篇食評, 獻給我和老公最愛的餐廳, 這裡也是我和老公第一次約會的餐廳呢! 很多回憶!! 其實這是我們第N次來了, 每天都會叫好多好多食物, 7-8樣, 因為我和老公都好大食, HEHEHE必點的包括中華海草(出面日本餐廳都無薩莉亞的好食), 肉醬多利亞(多多的肉醬和芝士, 好餸飯) 而家仲有新的加多隻流心蛋, 都好食, 但我覺得唔需要加已經好好味!仲有漢堡都是好好食, 唯一缺點是少汁, 但裡面既粟米都是好好食!今次新發現係甜蝦沙律好好味, 第一次叫, 甜蝦多, 沙律醬又多, 唔會食到一半就無晒餸同汁, 會係我地新加既必點之選!其他叫既都幾好食! 唯一差少少係第一次叫既焦糖布甸, 實在太甜太甜.......... 甜到頂唔順.......食到飽晒, 都係$200多, 好平呀! 又好食!!同老公食左餐好既同過左浪漫既一晚~
食到飽晒, 都係$200多, 好平呀! 又好食!!
同老公食左餐好既同過左浪漫既一晚~