2012-12-25 22 瀏覽
友人C 生日同佢去食飯, 三個人本可以叫三個套餐, 但友人K 並不太想食套餐,於是乎就咁散叫啦, 菜式如下:蘋果合桃藍芝士菠菜沙律- 以散叫來說份量少得驚人, 一人可以分到一少撮, 菠菜葉同合桃俾得少自己明白,因為成本高但青蘋果為何咁少?湯要了兩款: 蘑菇湯 & 另一個飲咗都無乜印象嘅湯, 即是唔太特出無乜個性囉西冷扒是單品柯打當然比食套餐的 大件, 但賣相比較隨意嗰種, 4~5成熟都做得到,算係OK嘅扒了,什麼是法國藍青口有否客人考究過? 其實無須要將一些地名硬生生放上那食物上, 這只會令人感覺混淆,因為用什麼材料是無法辨別,即使能夠辨別亦好少有客人質疑,這個忌廉汁意粉本身個意粉同忌廉汁味道都不算差的, 只是青口只有三隻放上面又是否小家了一點呢?羊扒三小件- 燒得剛剛好, 個汁都OK, 不過話說回來,羊扒都煎不好又點做西廚呢?Dessert – 香蕉批 & 蘋果金寶配雪糕球, 因為蘋果金寶是即做的, 所以新鮮度令此點加分, 服務: 一般, 但由於全是年青人,有時感覺到粗枝大葉又或者唔上心等情況,上菜速度: 都幾快下, 菜份量: 只能說要有只吃半飽嘅準備, 環境: 幾迫夾下, 可以的話

上菜速度: 都幾快下,
菜份量: 只能說要有只吃半飽嘅準備,
環境: 幾迫夾下, 可以的話應該有地方騰出多一點空間給客人,
OK但份量一個人食都嫌少囉
2012-10-19