點心風潮都應該差不多去到百花齊放O既時候,我雖然鐘意食點心,但其實一直比較小去呢類型鋪頭食。一來出名果D 要排隊排到無朋友,食點心我覺得要輕輕鬆鬆,如果唔係龍肉都無味。話說某夜又唔係太肚餓,又唔想太破費去食野,咁就O岩曬啦,記得點點心係旺角開左要試下啦。黎到唔洗等位,即係坐低。坐低果位發覺張椅又幾闊WOW,可能店員見我拉住個行季入去招呼特別好O既感覺XD。應該以為我地係旅客,又問我地係唔係第一次黎之後介紹D 野食比我地咁。因為講真唔太肚餓,叫左3樣自己想試就算。海鮮卷包到成條春卷咁,上桌時夠熱,仲要辣親咀果種熱,不過略為覺得入面料唔多同埋沙律醬比較稀。不過夠熱可以補夠到以上問題。藥膳荷香雞配糯米飯底個名其實好吸引所以叫黎試一下,黎到其實原來同糯米雞分開上咁上下。至於藥膳呢方面呢........除左個名之外其實我感覺唔到.......。不過食起上黎咁唔係差的,個糯米飯底吸曬D 雞油同雞味所以唔差的,不過我食得咁油利o既人都覺得呢個油左小小。脆皮鮮蝦腸呢款點心最後黎,唔知係唔係因為要保持入面夠脆,所以表面o既粉皮唔太熱的。不過勝在都唔厚。豉油另上服務貼心,一食又的確幾鬼脆,蝦肉又夠大粒每一

坐低果位發覺張椅又幾闊WOW
,可能店員見我拉住個行季入去招呼特別好O既感覺XD

因為講真唔太肚餓,叫左3樣自己想試就算。

脆皮鮮蝦腸
呢款點心最後黎,唔知係唔係因為要保持入面夠脆,所以表面o既粉皮唔太熱的。不過勝在都唔厚。豉油另上服務貼心,一食又的確幾鬼脆,蝦肉又夠大粒每一件都有蝦肉唔會走雞。特別係幾特別,但未至於一定要再食。下次黎我會再試下其他野,但未試過的話值得一試。

ps:放左成15分鐘再食都好夠脆的。呢方面做得幾好。

脆皮鮮蝦腸
題外話/補充資料: 全程服務一流,我無預過係呢類型點心鋪,有人不停加茶。又問你o岩唔o岩食,又幫你keep 行季係收銀。 仲有免費笑容唔洗加一,呢度d 阿姐值得一讚!!!