2011-11-27
今次係第三次幫襯, 甚少寫食評既我都想為呢間有心既小店寫下食評支持下!!!巴馬cheese粟米包, 4pieces, $12.5嘩, d芝士香到...... 本身想買新包, 又買番佢, 好香好香既芝士, 食落去一d都唔漏, 配合粟米真係好清新!!!希望下次忍到手買第二款包!曲奇$15/100g今次買左兩隻味ja, 有得試食, 有時老闆仲好大方成塊比你食!!!! 加分!!!1. 朱古力燕麥+一隻nut. 好脆口!! 朱古力溝燕麥都唔錯2. 伯爵紅茶, 第一次食有紅茶既曲奇, 都幾有紅茶味, 幾特別, 非常唔錯, 再減少少甜度就perfect!!!!其實呢間野既家庭裝麵包既價錢都幾親民, 單個裝既麵包就同a-one/山琦差唔多, 但呢度既款式特別好多, 味道又特別又清新, 總之令到我每次經過都忍唔住買d番屋企..... !!!!! 仲好多唔同款既小食!!! 芝士脆條, 果子燒, 脆多士, 英式鬆餅...... 太吸引!!!!!呢間算係我既麵包店list既number 1, panash 要去no. 2了!!!!!
巴馬cheese粟米包, 4pieces, $12.5
希望下次忍到手買第二款包!
曲奇$15/100g
其實呢間野既家庭裝麵包既價錢都幾親民,