2020-02-07 1418 瀏覽
🍙等待時間:只要唔係星期五六日去,一般乽大會有位,但還是高度建議各位打電話預訂,另外星期一是梅子貓休息天呢。🍔室內環境:室內環境唔算好大,大概可以容納20人左右,而裏面有成十二隻可愛家貓🐈,店主亦放左好多心血落裝修上,自成一格。靚!🍰服務質素:有一些留言覺得店主態度差,其實佢地只係相對少言,唔笑睇落cool姐,其實好好人,會留意客既需要,對貓當然更nice 。🔺用餐簡評:我就叫左加咖喱牛肉滑蛋飯,首先咖喱汁呢就類似日式嗰一種,香濃又帶點甜味,我個人覺得非常惹味又開胃嘅,以蛋方面呢都煎得相當滑,係你肚餓嘅時候一個飽肚之選。🔹總括來講:一個非常之適合你去休閒自修,思考嘅好地方,愛貓之人必去,唯一不足之處呢就係嘢食選擇比較少。🐈

,店主亦放左好多心血落裝修上,自成一格。靚!