係旺東返工每日最令人頭痛既就係食咩Lunch😫~~~~~一個鐘lunch,同班同事成日諗唔到食咩好就去moko三樓food court快、靚、正!😌唔洗煩.......但其實而家一個lunch閒閒地都5-60蚊,仲要同人爭位,真係食個lunch都累過人!早幾個月前同事們發現呢間野唔係只得甜品食架!!!仲有午市套餐,前菜+主食+飲品同food court價錢(5-60蚊)都差不多,所以我地慢慢都轉左場係度舒舒服服慢慢食。之前一直都係好似外國咁self service,自己出去比錢買野食,但早一兩個星期仲轉左做full service,唔洗再自己出去叫野食,方便度大增,令到一班同事已經將呢度成為-飯堂喇!hahaaaa我個人比較推薦佢地既意粉午餐同咸可麗餅,真心好味有水準!最緊要係唔洗同人迫搵位呀🙄🙄 暫時lunch都未係好多人,唔洗點排隊,希望之後唔會排隊等位啦~~~
係旺東返工每日最令人頭痛既就係食咩Lunch😫~~~~~

帶子可麗餅 Scallop Crepe
推介:Rose & Lychee