2022-08-13
旺中新店最強手抓餅 呢間良心店係葵芳好出名 之前試過都唔錯 而且滿滿人情味 呢排喺旺中開咗分店 又試試先.店面大大隻為食貓 真係同佢地logo好似點左佢哋招牌 ⭐️火腿雞蛋肉鬆手抓餅$26👍🏻手抓餅有烤到熱辣辣 金黃色 外層小小酥脆👍🏻最重要係中間爆餡 肉鬆多到爆出嚟👍🏻雞蛋係滑蛋feel 小小流蛋汁 仲有夾住菜.如果加芝士 體驗同影相 應該會唔錯但加左$30up感覺性價比唔夠開心依家點呢個 $2x 大大份 又足料 表示好評.如果人多 對住店員大嗌落單 店員話收到就OK出菜速度都好快 拎野食果時再收錢找錢仲隨意 店員會叫你 自己台面拎啦幾鐘意呢種 人與人之間 信任既感覺.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_旺角#hkfunfoodrecord黃店.#慧食貓 (旺角)地址:旺角彌敦道688號旺角中心一期1樓F85號舖.⭐️評分:味道:4.5/5環境:-/5服務:-/5抵食:4/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfood
店面大大隻為食貓 真係同佢地logo好似
幾鐘意呢種 人與人之間 信任既感覺
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#hkfunfoodrecord黃店
#慧食貓 (旺角)
地址:旺角彌敦道688號旺角中心一期1樓F85號舖
抵食:4/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #旺角美食 #一日一黃店 #旺中美食 #手抓餅