2023-06-18
厚興瑜記手撕雞1.手撕雞熱乾撈麵+配例湯$54(8/10)成個撈麵好香,手撕雞肉質好滑,撈麵微暖,撈埋d青瓜口感好清爽,青瓜沒有臭青味,好新鮮!例湯係蕃茄排骨湯,有肉又有蘿蔔,味精唔多,好有家庭味道!2.招牌手撕雞三寶飯$58+$10樽裝奶茶(8/10)三寶飯有手撕雞,另外可以揀兩款小食,我揀咗麻辣鳳爪同雞腎,仲有一隻糖心蛋。雞腎好入味,麻辣鳳爪唔算好辣,再加$10有埋樽裝奶茶,茶味好香濃,甜度啱啱好,奶味可以加多少少,樽裝奶茶唯一有缺點就係唔夠凍,無得加冰!2人總共價錢$122個人口味總評分:8/10地址:屯門石排頭徑1號卓爾廣場2樓202C號舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#厚興瑜記手撕雞 #屯門美食 #屯門好去處 #屯門 #卓爾廣場 #手撕雞 #香港探店 #香港美食 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #852food #hkfoodshare #dessert #hkdes
1.手撕雞熱乾撈麵+配例湯$54(8/10)
例湯係蕃茄排骨湯,有肉又有蘿蔔,味精唔多,好有家庭味道!
2.招牌手撕雞三寶飯$58+$10樽裝奶茶(8/10)
2人總共價錢$122
個人口味總評分:8/10
地址:屯門石排頭徑1號卓爾廣場2樓202C號舖
#厚興瑜記手撕雞 #屯門美食 #屯門好去處 #屯門 #卓爾廣場 #手撕雞 #香港探店 #香港美食 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #852food #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong