2022-11-27
其實一直都想去試,但成日都好多人排,今次決定排下(排左一個鐘),試下係咪真係出面講到咁好食✨🐾 燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜($228)💛💛🖤🖤🖤啲肉好厚好大舊,不過本人覺得係厚身腩肉🤣肉應該係部位問題比較諧。不過包埋生菜同泡菜味道還可以,同出面韓燒一樣。🐾 韓國蜆肉飯($135)💛💛🖤🖤🖤冇咩咁特別~不過好多蜆肉,每啖飯都可以同蜆肉一齊食,飯底就係泡菜炒飯,會建議嗌其他。🐾 濟州柑橘炸雞 (半份無骨)($108)💛💛💛🖤🖤覺得最好食係呢個炸雞,炸粉薄,薯條點埋啲汁幾好食。不過食第二舊時發覺點解個味咁熟悉🤣原來係激似西檸雞🤣所以會叫呢個菜做fancy西檸雞。🐾 濟州柑橘乳酪 ($68)💛💛💛💛🖤幾有特色,大大個柑橘喺杯嘢入面,乳酪唔會杰到飲得好辛苦嗰種,唔錯。🐾 熱情金菠蘿沙冰 ($68) 💛💛💛💛🖤都係好特色,大大個菠蘿喺杯上面。酸酸甜甜,好開胃。💤 鋪頭內位置較少,有啲逼,店員會將紙箱放喺食客附近💤 個人覺得係名過其實,食一次夠整體推薦指數:💛💛🖤🖤🖤
🐾 燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜($228)💛💛🖤🖤🖤
🐾 韓國蜆肉飯($135)💛💛🖤🖤🖤
🐾 濟州柑橘炸雞 (半份無骨)($108)💛💛💛🖤🖤
🐾 濟州柑橘乳酪 ($68)💛💛💛💛🖤
🐾 熱情金菠蘿沙冰 ($68) 💛💛💛💛🖤
都係好特色,大大個菠蘿喺杯上面。酸酸甜甜,好開胃。
💤 鋪頭內位置較少,有啲逼,店員會將紙箱放喺食客附近
💤 個人覺得係名過其實,食一次夠
整體推薦指數:
💛💛🖤🖤🖤