2022-06-03 578 瀏覽
呢間打卡Cafe你去過未?位於K11 Musea既Curator以藝術x飲食為中心,仲有人氣日本現代藝術家村上隆合作,餐廳內亦擺左佢既產品同其他出名既藝術家既產品,例如大家都熟識既草間彌生、KAWS、奈良美智!.Artsy print coffee/choco HKD88相信無論係藝術愛好者定係有鍾意既idol,都會想叫呢杯打印飲品!因為除左可以揀著名畫作打印之外,仲可以揀自己鍾意既圖像比店員彩色打印✨✨✨打印僅限凍飲,可以揀咖啡或者朱古力,黎到咁靚真係唔捨得飲🥹不過… 杯飲品真係好細,大概係平時expresso既size,個人認為性價比低左d…Breakfast Essentials HKD98呢片麵包上有芝士香腸、煙肉、小黃瓜、炒蛋,麵包屬於煙韌歌種,連埋其他食材成個感覺係升級早餐🤣仲有d花係上面,成個視覺效果滿分💯.CURATOR Art & Café 地址 |尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖
呢間打卡Cafe你去過未?

Breakfast Essentials HKD98

CURATOR Art & Café