2024-06-17 489 瀏覽
高質冇限時任食打邊爐香港人最鍾意就係打邊爐,最近搵到一間唔限時,位於牛頭角萬泰利廣場.地點仲好方便。呢度日式裝修周圍都見到可愛既狗狗裝飾,地方好闊落🥰今次揀咗$368豪食套餐,有1-4個round😮😮三週年慶 親子優惠小朋友免人頭😍每round都有不同種類的食物,包括小食、刺身、雞煲或者酸菜魚(2選1)同火鍋。(早一日預訂仲送燉湯)1.餐前小吃唐揚脆炸雞和鮑汁雞腳非常入味👏🏻炸番薯條熱辣辣🍟好鬆脆2.五點刺身盛盒非常新鮮,牡丹蝦超大隻 帶子 三文魚好好味👍3.今次我哋揀咗雞煲🫢啲雞好入味 多芫荽加小小辣 真係一嚿一嚿追住食,(雞煲係無限添食)不過我哋留肚打邊爐 所以沒再添😂4. 有六款湯底選擇、要揀一款啱小朋友既就試吓-濃湯豬骨(濃湯豬骨/泡菜蜂巢豆腐/ 藥膳高湯牛尾/櫻桃鮮茄薯仔/ 麻辣鍋(鴛鴦鍋+$38/鍋)) 首先嚟一個豪食海鮮拼盤 :蟶子、鮑魚、元貝、龍躉片、脆肉鯇、蠔、蜆、鮮蝦、白鱔片豪食牛肉拼盤 8款:潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉其他配菜蔬菜飲品全部任食 真係食到好飽捧住個肚走😋-首間和豚任食火鍋,😍
高質冇限時任食打邊爐

呢度日式裝修周圍都見到可愛既狗狗裝飾,地方好闊落🥰

每round都有不同種類的食物,包括小食、刺身雞煲或者酸菜魚(2選1)同火鍋。(早一日預訂仲送燉湯)

首先嚟一個豪食海鮮拼盤 :
蟶子、鮑魚、元貝、龍躉片、脆肉鯇、蠔、蜆、鮮蝦、白鱔片
豪食牛肉拼盤 8款:

其他配菜蔬菜飲品全部任食 真係食到好飽捧住個肚走😋

-首間和豚任食火鍋,😍(係北海道和豚)

• 雞煲
  • 五色刺身