難得一見,就相約大家出旺角晚飯,雖然呢排天氣暖番都無阻礙打邊爐的心情朋友上OpenRice 有間火鍋店幾正咁就一齊去食啦咁入到去地方都幾大,我地4個人去佢地就安排了卡坐俾我地,都坐得幾舒服😌我地7:30去果陣都未滿座,大約8點左右開始多人,個場仲爆滿我地就叫左每人$238呢個餐,任點任食好抵食而且仲任飲有汽水、啤酒、烏龍茶等等,俾大家選擇我地就點了蕃茄蜆肉湯底,都好鮮甜美味而且仲有任點刺身,有三文魚、榮螺、八瓜魚等等,每款點左少少試試都幾新鮮!一路點左好多美食,有魚、響鈴、生根有蜆、白鱔、魷魚,食物質素都很好再點了腸仔、蟹棒、午餐肉等等,墨魚丸都很好食,又彈牙打邊爐又點少得牛肉,肉質都好鮮味套餐包左一份海鮮,話明海鮮火鍋點少得海鮮有鮑魚、龍躉魚片、聖子、蚌等等,龍躉魚片肉滑超滑溜各樣海鮮都鮮味十足最後點左好多好多菜、蕃茄、粟米、烏冬等等,粟米超甜烏冬係日式烏冬好幼細又滑好正啊!最後仲好多雪糕🍦作結尾,有好多款式食左條牛奶樂食完一枝仲想再食整體來說,任飲任食火鍋質素唔錯,食物品質有保証,而且環境又寬闊地方大,坐得好舒適值得推薦朋友!

朋友上OpenRice 有間火鍋店幾正咁就一齊去食啦

我地就叫左每人$238呢個餐,任點任食好抵食
而且仲任飲有汽水、啤酒、烏龍茶等等,俾大家選擇

我地就點了蕃茄蜆肉湯底,都好鮮甜美味

都幾新鮮!

一路點左好多美食,有魚、響鈴、生根

有蜆、白鱔、魷魚,食物質素都很好

再點了腸仔、蟹棒、午餐肉等等,墨魚丸都很好食,又彈牙

打邊爐又點少得牛肉,肉質都好鮮味

套餐包左一份海鮮,話明海鮮火鍋點少得海鮮
有鮑魚、龍躉魚片、聖子、蚌等等,龍躉魚片肉滑超滑溜
各樣海鮮都鮮味十足

最後點左好多好多菜、蕃茄、粟米、烏冬等等,粟米超甜
烏冬係日式烏冬好幼細又滑好正啊!

最後仲好多雪糕🍦作結尾
,有好多款式