2020-01-18 402 瀏覽
之前見呢間好多人排隊,雖然冇訂位但係都試下睇下有冇空位,由於時間仲早,大約六點半,同人搭枱就有位👍🏻但係7點開始外面就有人排隊,如果想walk in建議645前去~叫咗都幾多串燒,我自己就最鍾意免治雞肉串同芝士玉子燒。免治雞肉串個賣相好靚👍🏻隻蛋望落好新鮮,食落好有口感,內面有少少軟骨令佢咬起上黎幾有咬口👍🏻不過我覺得個醬汁味道濃咗喲,點咗好多蛋汁都食唔到蛋味,略嫌有啲哂咗隻蛋。而芝士玉子燒就一流!上面仲印咗加油,我鍾意😆切開一半啲芝士即刻流晒出黎😍再加上佢燒到入面只係半熟狀態👍🏻加埋蛋汁流出來,個視覺效果一流👍🏻食落都非常嫩滑👍🏻好推薦!見到對面叫咗銀雪魚,聽到佢地不停大讚條魚好嫰就知應該好好食😆下次有機會都要試下

叫咗都幾多串燒,我自己就最鍾意免治雞肉串同芝士玉子燒。