2024-11-25 2315 瀏覽
好耐無食放題啦,今晚食左餐好豐富既日式放題,餐廳位於旺角,旺角地鐵站E1出口1分鐘都唔洗就到,地理位置十分方便。今餐食得好盡興,連馬來西亞榴槤、面包蟹、乳鴿、青酒、梅酒、Häagen-Dazs 雪糕、鐵板燒西牛扒等特式美食都可以任食,真係喜出望外。餐廳用QR code 點餐,圖文並茂,竟然有松葉蟹腳刺身,我地點左挪威三文魚文、北海道帶子刺身、甜蝦刺身、泰式鮮蝦刺身、油甘魚刺身、阿根廷大赤蝦刺身,真係好選擇。刺身好新鮮,淨係蝦都有3款可以㨂,泰式生蝦刺身唔係到到可以食到,甜蝦鮮甜可口:三文魚肥美鮮嫩;帶子鮮甜肥美。烤蠔好大隻,食落鮮甜美味;海膽手卷、吞拿魚蓉手卷、芝士飛魚子手卷,3款手卷都試晒;脆皮紅燒乳鴿王皮脆肉嫩;鐵板紐西蘭西冷牛扒烤到外皮焦香,肉嫩多汁;面包蟹肉厚鮮味十足。甜品有好多選擇,有馬卡龍、布丁、豆腐花、千層蛋糕、Häagen-Dazs 雪糕等,真係食到好滿足呀。🔎御滿屋日本料理 (旺角)📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓

🔎御滿屋日本料理 (旺角)
📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓