2020-10-15
返工做到又攰又悶 仲要得半個鐘頭食飯😫唔想諗就落左去樓下間麥當勞好肚餓所以想食多啲野 決定肥仔啲選擇左叫一個超值套餐 再係app攞coupon配多個麥樂雞😋總共都係$35見到嘢食咁多 心情都好返啲😚平時好少食芝士漢堡 今日突然之間想懷念下以前既味道 我唔係好鍾意番茄醬所以就叫咗小汁 食落去芝士味都幾香濃 而且冇咗浸蕃茄味 反而更加順口🥳 酸瓜味道同口感一般但係塊牛肉同個包都係好食嘅😎薯條 可能因為午餐時間好多人叫 所以啱啱先炸上黎 熱辣辣脆卜卜🔥好耐冇食過咁好食嘅薯條💋麥樂雞6件都幾抵食 同薯條一樣都係因為多人叫 所以啱啱炸好 雖然冇咩雞味 但係外皮香脆 同甜酸汁味道好夾😝杯Coke Zero係咁熱天時都幫我解一解暑 食完個餐飽飽離場 Gur返晒~💦💦
見到嘢食咁多 心情都好返啲😚