2024-01-02
今日入黎大坑發掘下美食 搵到呢間印度野黎試下😋✨Mutton Curry $108個咖哩嘅咖哩味唔係好重 反而椰奶嗰啲可能多啲🤔 咸咸地但就咁飲都ok 😂 羊都好多舊 幾嫩嘅 好多唔同香料味✨Chicken Dopeaja $98啲雞原來係有骨嘅🤣🤣 香料味道好豐富 佢似係落咗月桂葉 桂皮 洋蔥 蕃茜去煮 🤔🤔係好食嘅👍👍 不過我咬到粒香料就咁食就太濃味 頂唔順🤣✨Doi Fuc Ika $48今次呢個個皮冇咁薄同脆 入面有啲薯蓉同鷹咀豆泥咁 加左啲酸酸辣辣嘅汁同乳酪入去更好食👍👍✨Nann $14一大塊 軟熟嘅✨Ruti $10喺呢度我會推薦叫呢個Ruti 多啲 麥味好重好香👍👍✨Lassi $58呢度冇mango lassi 得就咁lassi 我都係第一次飲 好重乳酪/芝士嗰啲味😋 都唔錯👍總括嚟講味道都好好👍👍 間店真係好細 總共得五張枱 一開頭得我地一枱🤣🤣好似包左場咁 味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$185 (收+1)
✨Mutton Curry $108
味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$185 (收+1)