2024-08-15 443 瀏覽
平民價粉麵必食陳儀興牛什粉麵我經常係度食覺得唔錯最重要係好大碗呀夠哂飽肚,唔會好快就肚子餓,餐廳又坐得舒服,店員都好快手做事效率好高,咁熱既天氣下入到黎食麵都唔怕熱,冷氣好足夠我地點左一碗淨食陳記八寶丸裏面有好多隻丸,包括豬肉丸墨魚丸魚丸同蝦丸等等都有,八寶丸都好出色,同埋雲吞係自家製,師父每日新鮮包,當日都見到師父包雲吞,食得出有好新鮮嘅蝦肉味,仲要係足料嘅蝦肉推介這一碗,大大碗保證你食到飽另外一個粉麵套餐,招牌頂河魚蛋河,又係大大碗保證你食到飽,材料好多,好多粒魚蛋同魚片,入口嘅口感都好嫩滑,味道好新鮮套餐另外有一碟油菜同一杯飲品飲品我選擇咗金銀花茶另外仲有羅漢果茶同五花茶等等可以揀,熱氣嘅話都可以選擇這一類飲品真係好好,涼茶係自己煲嘅亦都好好飲,出開嚟旺角嘅可以不妨試下呢一間陳儀興牛什粉麵見到黎幫襯嘅人其實都唔少啊。
平民價粉麵必食陳儀興牛什粉麵

我經常係度食覺得唔錯

金銀花茶

我地點左一碗淨食陳記八寶丸

推介這一碗,大大碗保證你食到飽

招牌頂河套餐

套餐另外有一碟油菜同一杯飲品

飲品我選擇咗金銀花茶

見到黎幫襯嘅人其實都唔少啊。
油菜
淨食陳記八寶丸
2024-08-14
2 分鐘 (堂食)
金銀花茶
招牌頂河套餐