2018-03-28
有朋自遠方返黎,想食火鍋,於是揀咗呢間曾經光顧過又抵食既台式火鍋,任食2個小時,可以慢慢食住傾偈。有8款湯底可以選擇,鴛鴦鍋又唔需要另外加錢👍 我地呢啲辣辣愛好者梗係唔放過辣湯底啦,最後揀咗臭臭鍋(唔太辣)+莞茜皮蛋鍋。首輪當然必點所有肉類,包括三款牛肉,二款豬肉,重有羊肉。肉類算新鮮,肥瘦適中。海鮮類種類就唔太多,只有五樣,我地只對蝦、蜆同八爪魚有興趣 😂除咗肉類同海鮮類要寫紙落 order 外,出面有幾個柜擺咗大量丸類。餃。蔬菜。重有花膠添。。。種類真係唔少!!除咗火鍋配料多選擇外,飲品種類都多,啤酒都有3款,啱晒啲酒 👻~ 作為完美既結尾,多款甜品都唔知食邊樣好,但任食既 dryer's 雪糕當然唔可以錯過啦~💃💃 滿足到一個點,抵 👍🤣🤣🤣