試完美孚嘅「House of Joy Oyster Bar and Restaurant」之後,我真心推薦呢間餐廳。呢間西餐廳提供新鮮嘅食材加上巧妙嘅烹調方式,一流!🍖烤西班牙伊比利亞黑毛豬鞍架配南瓜燴薏米蘋果牛仔汁 $298🍖首先要推薦嘅就係佢哋嘅招牌菜 - 烤西班牙伊比利亞黑毛豬鞍架。豬鞍架烤得恰到好處,外脆內嫩,配上香甜嘅南瓜燴薏米同蘋果牛仔汁,味道層次豐富,入口即溶,好滋味😋。🥭熱情果拼盤 $98🥭甜品方面,熱情果拼盤絕對唔可以錯過。新鮮嘅熱情果,香辣酸甜,配合噴香嘅甜品一齊食,令人一試難忘😍。🍷白酒🍷/🍷紅酒🍷飲品方面,你可以配白酒或者紅酒。白酒清爽,紅酒濃郁,無論揀邊款都可以完美襯托出食物嘅味道。🥩美國頂級牛腹肉12安士 $378🥩最後不得不提嘅係美國頂級牛腹肉12安士。牛肉嫩滑且多汁,烤得香口,肉味濃郁,真係食一口就著迷,令人食指大動🤤。House of Joy Oyster Bar and Restaurant就喺美孚,如果你想搵一個充滿情調嘅晚餐地點,呢度一定可以滿足你!🍽️😃

🥭熱情果拼盤 $98🥭

🍷白酒🍷/🍷紅酒🍷