2022-01-05
終於有時間試吓呢間係太和商場既台灣菜啦,台灣野總係唔會令人失望😜😜入到去間舖都算幾大😊環境幾好又坐得舒服👍🏽👍🏽都幾適合三五知己喺度傾偈食嘢😌😌不過今次得我一個人😂下次先同朋友食啦😜由於我好肚餓嘅關係😆就叫咗一碗麵加一個小食仲有一杯嘢飲添😝估唔到最後竟然食唔晒🤪睇吓張相你就會知🙈手撕雞麻醬冷麵🐔嚟到我都打咗個特😳😳個麵竟然大到咁🙈😅非常足料👍🏽味道唔錯😌本身個面都有做到調味😏加埋佢甖辣椒油,真係不得了☺️辣椒油好香,有少少麻辣味🙈正!甜不辣🐟我超級鍾意食呢個!!!炸過嚟,做到外脆內軟,而且勁煙銀,有少少魚香味,簡直好食到停唔到口🤩🤩🤩仙草奶茶🥤平時都係飲開珍珠奶茶多,難得呢度有得叫仙草奶茶,梗係要叫黎飲下,係台式奶茶啦,加上滑滑嘅仙草😋😋唔錯唔錯😜整體來講呢間都幾滿意,坐得舒服👍🏽,食物又OK🥳而且又大份,有機會都可以再嚟🤩
手撕雞麻醬冷麵🐔
甜不辣🐟