2023-01-02
🫶🏻抵食多種類無限時放題📍:斗滾|💰:平日$268再另加一今次生日嚟咗一間好抵食嘅放題餐廳食飯,性價比相當之高,一個價錢可以食哂雞煲、火鍋同埋超值得打卡嘅海鮮拼盤🫶🏻首先會上咗雞煲先,我哋揀咗中辣啲雞件相當惹味🥵對我嚟講有少少辣但食落幾過癮。雞煲上枱之後要自己炒下同炆焗咗8分鐘先可以食,如果有興趣嘅話仲可以去自助櫃攞埋火鍋配料落去一齊炒🫶🏻食完雞煲之後可以揀再添/叫店員上圖二嘅海鮮拼盤,呢個拼盤無得任添係按人頭每人有各有1款海鮮🙈好彩有5個人一齊食,望落個拼盤超豐富。店員仲好貼心提我哋影完相要快啲食咗蟶子先,熱食先會好食🫶🏻成個拼盤除咗海蝦有少少梅其他都正常發揮。鮑魚同蟶子都唔會韌🫶🏻食完個海鮮拼盤之後就會上足料嘅滋補烏雞湯等我哋飲夠湯水就再加水打邊爐,雖然打邊爐嘅配料唔多不過極力推薦墨魚丸+片中呢舊其貌不揚嘅墨魚滑😂2者都相當之彈牙❤️🔥而且like咗ig可以任食好重牛香味嘅手切牛頸脊🫶🏻食得相當滿足。🫶🏻食到飽一飽店員就會按人頭奉送梛香味十足嘅梛汁雪燕,而且雪燕數量都唔少💓🫶🏻總結嚟講,嚟呢間餐廳可以滿足哂食雞煲同打邊爐嘅癮。而且無限時可以同朋友仔坐耐啲吹水😆不過西環店環境就相對陜
📍:斗滾|💰:平日$268再另加一
🫶🏻總結嚟講,嚟呢間餐廳可以滿足哂食雞煲同打邊爐嘅癮。而且無限時可以同朋友仔坐耐啲吹水😆不過西環店環境就相對陜窄啲啲🤏🏻同埋同其他放題店唔同,呢度甜品會按人頭俾梛汁雪燕🫣如果有甜品癮嘅話可能就要留肚仔飯後揾甜品店啦😂
海鮮拼盤