2020-07-15
大家呢排要注意安全⚠️😔睇到個案急升,第三波疫情開始😣,希望大家要平平安安,身體健康,注意個人衛生,過左疫情再一起約食嘢!🥳(好長氣,大家不要嫌棄我~😌)今日同大家分享一間超抵食新開張的cafe,坐落長沙灣,係小妹之前去事架🤪,兩個人下午茶大概$100就搞定,味道同食物質素都好有驚喜,性價比好高😍下午茶所有主食(如意粉,飯,漢堡)都減$10!!!,仲有好多下午茶套餐選擇!!全部配熱飲!!環境乾淨整潔,白色為主,有一面花牆!打卡影相來都幾好睇🤣🌼日式鰻魚蛋包飯$58(下午茶-$10)(🥳8.1/10)(鮮奶咖啡+$10)呢個飯都好大下,有好大一份炒蛋仲有原條鰻魚!!😌炒蛋鰻魚一齊食真係好正啊😍,鰻魚好味多汁,不過有點柴😳,炒蛋就普普通通,,不過唸下呢個價位有大份的鰻魚蛋包飯,唸起來都幾抵食,而且環境唔錯!🌼芝士肉醬意粉$38(下午茶套餐)(8.2/10)(榛子咖啡+$12)意粉食下食下又幾好味😋!!意粉上面擺⬅️好多芝士,可以拉絲🥰,奶香味✅番茄肉醬味道濃郁,食到好多肉粒😍,意粉份量都算大,整體味道好味唔差,都幾抵食!🤪