終於的起心肝去試依間新派既港式漢堡🍔香港應該除佐茶記快餐店都好少有得食到,知佢係黃店更加要黎支持下~ 裝修外觀都偏新式,有霓虹燈招牌寫住:嘉寶 兩字,唔知係咪因為賣港式漢堡,小店有種莫明親切感🥰漢堡🍔有5款料可以簡:牛,雞,豬,蝦,羊。小食同野飲都可以嗌set🙆🏼‍♀️.黑松露芝士牛堡 $50可能因為尾貨所以個包皮係燶佐少少🥺 但食落都依然好鬆脆但又唔會太乾~ 一啖可以咬到晒想食既野😍 個牛食落去都幾juicy同埋好香黑松露味🤤.烤菇芝士牛堡 $55(+$15 有飲品🥤+薯條🍟)烤菇都係漢堡無得輸既配搭😍 仲要有雙層芝士,個牛咬落又唔會好乾身,岩岩好有啲肉汁,加埋一齊食口感更加豐富同juicy🤤 薯條🍟都炸得岩岩好,調味都適中~~.總結,性價比相當高,雖然唔係哇一聲果種好食,但依個價錢食到果個味道係會好滿足😍 水凖之上好驚喜🥰 如果無乜budget又想試下港式🍔,真係可以試下🤤 不過記得要早啲去排隊~ 我地果日好好彩地做佐果日最後既客人🙈 行遲一步都無🤭

黑松露芝士牛堡 $50

烤菇芝士牛堡 $55
(+$15 有飲品🥤+薯條🍟)

• 黑松露芝士牛堡
  • 烤菇芝士牛堡