餐廳: 麗香園冰室 (興華廣場)
資訊:

2019-07-28 29 瀏覽
今日去開柴灣興華廣場, 原來新開左間餐廳見佢D set dinner 都啱食, 價錢又OK , 一於試下啦~夠多位又夠寬敞,坐得舒服有5款晚餐選擇,另有menu 主餐牌晚餐有餐湯及白飯是晚羅宋湯很濃味及足料~菜膽雞(例牌)$58雞肉鮮嫩入味又香滑, 抵食呀!雞湯汁又鮮甜!!! 送飯絕對OK晚餐的豉汁蒸倉魚條倉魚好新鮮!!!! 條魚眼仔突突~ 真係魚肉入口肉嫩鮮甜~~ 正呀, 我最鐘意食魚~推介呀~涼瓜炆牛肉好鐘意食涼瓜,  夏天人體火氣旺,吃苦瓜可以清熱起火、養顏美容,特別適合吃苦瓜,炒牛肉最perfect ~ 個汁好好送飯~跟餐可以優惠價換購特飲桂花烏龍冷泡茶加上彈彈的蜂蜜爆珠, 清涼解喝又有口感.
今日去開柴灣興華廣場, 原來新開左間餐廳

夠多位又夠寬敞,坐得舒服

有5款晚餐選擇,另有menu 主餐牌

晚餐有餐湯及白飯

是晚羅宋湯很濃味及足料~

菜膽雞(例牌)$58
菜膽雞

雞肉鮮嫩入味又香滑, 抵食呀!

雞湯汁又鮮甜!!! 送飯絕對OK
晚餐的豉汁蒸倉魚

條倉魚好新鮮!!!!

推介呀~
豉汁蒸倉魚

涼瓜炆牛肉

個汁好好送飯~

跟餐可以優惠價換購特飲

桂花烏龍冷泡茶

加上彈彈的蜂蜜爆珠, 清涼解喝又有口感.

菜膽雞
豉汁蒸倉魚