2022-06-09
工作上難免會遇到不如意嘅事😞 所以朋友就帶我蠔一蠔轉換下心情🥺 喺旺角見到呢個都幾抵食嘅二人餐就去試一下😆 內容豐富買單都係五百頭超抵‼️餐湯係羅宋湯~酸酸甜甜都幾開胃✨海鮮拼盤👍🏻刺身都好新鮮‼️🌟帶子好肥美新鮮,口感好豐富💕🌟生蠔鮮甜帶海水咸味,加幾滴檸檬🍋最後飲埋啲汁正✨🌟時令凍蜆好大隻😆 好有噍口😆🌟青口都幾嫩口好鮮甜😋🌟蝦🦐好彈牙😆🌟黃金螺彈牙爽口✨蒜蓉白汁蜆意粉意粉及醬汁搭配份量適中👍🏻白汁味幾濃,食落去啲蒜香味會慢慢淡出~佢啲蜆肉真係好大粒!蜆令整個意粉都好惹味😋巴西牛柳 200g係用石板嚟燒嘅牛扒‼️ 同埋都幾貼心嘅係佢有分兩塊版,一塊熱一塊凍~完全可以根據自己喜好決定牛扒嘅生熟度~當然都考驗經驗,但呢種設計真係幾方便👍🏻 牛味好香,建議燒到邊邊焦香👍🏻精選小食揀咗吉烈蝦 & 蟹肉忌康薯餅~炸物外脆內軟,皮厚度剛好做到好鬆化😆 同埋佢嗰啲係豬仔碟真係幾得意😆套餐仲包飲品~我就揀咗芒果乳酸&提子乳酸💕
餐湯係羅宋湯~酸酸甜甜都幾開胃✨
海鮮拼盤👍🏻刺身都好新鮮‼️
🌟帶子好肥美新鮮,口感好豐富💕
🌟生蠔鮮甜帶海水咸味,加幾滴檸檬🍋最後飲埋啲汁正✨
🌟時令凍蜆好大隻😆 好有噍口😆
🌟青口都幾嫩口好鮮甜😋