2020-12-15
由於太耐沒食過麥記 又好想食薯條啊漢堡包🍔等熱氣食品就上網尋到呢間漢堡店 見到價錢好抵食 就馬上出發前進啦 到咗尖沙咀仲要行一大段路先到 係路邊都易揾的 就係唔近地鐵站 較為遠(╥﹏╥) 6點度過去已經有人排緊隊 好在大多都take away 遇著有位坐堂食感到無比幸運 但堂食座位數量得4 ,5張枱仔 想堂食嘅人就要避開高峰時間啦⚠️ 因為係open kitchen效果 堂食會聞到好濃的油煙味 介意嘅朋友仔都係take away la~我地今次就叫左一個包一個set⭐️mushroom 味個size正常 又幾厚下 一個女仔食都夠 可能有mushroom係度 夾埋肉食又幾juicy喎⭐️黑松露味比mushroom薄少少 黑松露味都ok 唔太重唔太淡 正常🧡Mushroom>黑松露呢個價錢食度已經好高性價比 值得一試
我地今次就叫左一個包一個set
⭐️mushroom 味