2024-04-24 2362 瀏覽
今日同屋企人係商場行完街之後,去咗呢間位於沙田嘅二鍋頭餐廳度打邊爐~餐廳位置方便,環境舒適🥰加上飲品、火鍋配料同雪糕嘅種類都好多,好值得一試!我哋選擇嘅係B餐嚴選安格斯牛🤤每個人都只需要$268!價格非常實惠✅仲有豬手煲、雞煲、秘製牛尾煲可以食~而我哋就試咗雞煲同牛尾煲。秘製火焰牛尾煲呢個牛尾煲非常特別!店員擺放左牛尾煲之後會灑上白酒燃燒起火焰🔥視覺效果好有驚喜😍經過翻炒後,香味更加撲鼻而來😋除咗好睇味道更加出色!牛尾感覺很新鮮,肉質鮮甜,加上秘製嘅牛尾煲醬汁,更加是絕配~簡直是色香味俱全!二鍋頭惹味雞煲之後我哋就試咗佢嘅雞煲~味道啱啱好,唔會太鹹或者太淡味,雞煲配料再加上嫩滑嘅雞肉,真係令人一試難忘!好值得嘗試😍養生滋補鷓鴣鍋店員上左呢個鷓鴣鍋之後,第一時間叫我哋嘗試個湯底!湯底清甜可口,大人同小朋友都會鍾意🥰加上任食嘅火鍋配料,係一次完美嘅火鍋體驗❤️‍🔥 十分滿足!安格斯牛小排安格斯牛小排係火鍋必備嘅東西!二鍋頭嘅牛肉非常新鮮🤤味道濃郁、口感豐富!安格斯牛板腱好值得嘗試!!❤️🔥肉質鮮甜可口、肥瘦適中~整體來說,我認為呢間火鍋店性價比高、好值得推介!😋店員服務態度都好好,令人很有親切

秘製火焰牛尾煲

二鍋頭惹味雞煲

養生滋補鷓鴣鍋

安格斯牛小排

安格斯牛板腱
好值得嘗試!!❤️🔥肉質鮮甜可口、肥瘦適中~

整體來說,我認為呢間火鍋店性價比高、好值得推介!😋店員服務態度都好好,令人很有親切感~有機會一定要試一下!
2024-04-16
  • 二鍋頭惹味雞煲