2018-04-27
今晚同幾個朋友去咗官塘醉翁亭試下個半自助任食火鍋~8點去到已經見到有人在外面等位, 好彩一早訂咗位, 我地直入, 個半自助火鍋分兩PART, PART ONE 比較靚少少既食料如: 炆鮑魚, 刺身併盤, 手切肥牛, 海鮮併盤只可以叫一次,PART TWO 就係一D丸類, 蔬菜, 美國肥牛, 其他肉類就任叫, PART ONE 個一大堆料, 講真係真材實料, 肥牛好林好香, 刺身肥美新鮮, 鮑魚都炆得好入味,未食PART ONE 之前, 貪心的我又想ORDER PART TWO D野~ 阿姐係咁提住你叫少少菜食完先啦~食完PART ONE 睇下唔夠飽先再叫PART TWO, 點知真係如佢所講, 食完PART ONE都飽咗7成我覺得都幾扺食~ 298蚊已經俾D靚料你食到你飽咗7成~ 其他個3成食D渣少少既野當BONUS囉~