2023-08-24
呢間我之前都有食過覺得真心唔錯😄而且個價格都幾合理,d野食又好新鮮,入面既裝飾好似入左日本甘🏯會有個大熒幕播放日本既景色。仲有k房可以一邊唱歌一邊燒肉。個鋪頭仲有優惠添,只要係店鋪內消費折扣後滿$800蚊或以上,可以持發票再1個月內再次惠顧即可贈送火山牛五花1客🥓幾推薦大家去試下🌟安格斯牛頸脊 $88呢個雖然無用醃料醃過🥩但燒完食落去係好新鮮,油花分配岩岩好,再點咪個海鹽或燒肉醬汁真係好嫩,個牛肉味好濃厚😋🌟厚燒牛舌心 $88牛舌係我第一次食,醃得好好😋唔會好鹹,我覺得食落去係好爽口,好彈牙🌟柚子胡椒蜜糖五花肉 $68一送到黎已經聞到柚子既清香🍐食落去係甜甜地同咪帶點柚子既香味。後尾會再有胡椒既🧂🌟薩摩赤雞腿肉 $68D雞腿肉都好大舊,燒完個肉好嫩滑🐓一d都唔鞋,我會點咪醬汁令到個雞肉變得更入味更好食🌟玉子燒 $48每一舊都好厚實,燒完食落去係好鮮甜,個蛋味都好濃🥚食得出入面好足料,好鬆軟,超好食🌟鴨髀扒 $48D肉食落去係比較結實,感覺上係啖啖肉🦆又唔會好肥,幾好食🌟砵仔蒜蓉牛油野菌 $38上面鋪滿左我好中意既蒜蓉🧄燒完d蒜蓉嗦曬落d野菌度,食落去係好香既牛油味同蒜蓉既香味,勁香口🧈
🌟安格斯牛頸脊 $88
🌟厚燒牛舌心 $88
🌟柚子胡椒蜜糖五花肉 $68
🌟薩摩赤雞腿肉 $68
🌟玉子燒 $48
🌟鴨髀扒 $48
D肉食落去係比較結實,感覺上係啖啖肉🦆又唔會好肥,幾好食
🌟砵仔蒜蓉牛油野菌 $38
🌟海苔米飯 $28
上面鋪滿左好多既海苔,又係用珍珠米做底,食落去係好送飯又好有嚼勁,一啖燒肉一啖飯真係好正
🌟赤魷魚一夜干 $108
呢個魷魚真係好大一塊,而且好新鮮🦑燒左一陣已經卷咪一齊,一食落去係好彈牙,好鮮甜,完全無腥味,就甘食已經好好味,推薦👍🏻
🌟魔幻百香果茶 $48
入面有好都波波彈珠,飲落去個百香果既味勁濃🍹又唔會好甜,顏值都好高,飲落去係酸酸甜甜,正
🌟特大新鮮果茶 $68
入面有好多生果🍎🍊飲落去係好fresh,飲得出係生果帶黎既清甜,有淡淡既蘋果同橙既香味,超解膩