餐廳: 大家樂
資訊:

下午茶原來大家樂也不錯,都有頗多選擇,張相只影到部分,還有西多士餐等。好耐無食燒鵝瀨,仲要見到飲品可🎈免費升級紅豆冰🎈?當真?一定要叫啦,$31 咁抵,睇下好唔好食先!🧐.燒鵝米粉下午茶餐包紅豆冰 $31⭐️⭐️⭐️⭐️💫(4.5分)👍💖.雖然係下午茶,仲只係$31,仲有紅豆冰,竟然粉的份量唔細,燒鵝又都幾多件,仲啖啖肉,唔會太肥又或得啲骨,真係幾好味,瀨粉賣晒,米粉也不錯,仲搭幾條菜,抵,好味,正!.杯紅豆冰亦係我好期待嘅,童年回憶💖💖啲紅豆夠淋夠入味,出乎意料之外,讚!.總結:✅燒鵝瀨/米粉, 免費升級有杯紅豆冰, 抵👍💖!✅燒鵝啖啖肉,味道好,量夠💕✅紅豆冰也好驚喜😋.推介這個好抵好味下午茶餐💖👍✅

燒鵝米粉下午茶餐包紅豆冰

燒鵝米粉

總結:
✅燒鵝瀨/米粉, 免費升級有杯紅豆冰, 抵👍💖!
✅燒鵝啖啖肉,味道好,量夠💕
✅紅豆冰也好驚喜😋
推介這個好抵好味下午茶餐💖👍✅