2023-09-04 18 瀏覽
呢一問越男仔平日都好多人等位及等外賣,今日特登同老公過嚟食個早飯。仲用open rice 訂枱,咁就唔使等位同人迫啦。我哋叫咗個串燒撈檬粉,有齊雞、牛、豬各1串,一次過可以食足三個口味。每一款串燒都超級大串多肉,肉質方面牛肉比較韌,而雞及豬肉就好Juicy, 一啲都唔該乾。不過賣相就普通。份量好足,抵食。生牛肉湯河,牛肉份量多又大塊,而個湯都好濃,河粉份量都好多,一個男仔都夠食。最抵讚就係佢哋有辣椒醬及甜醬提供用嚟食湯河。冇咗香草有啲失色!三色脆雞翼,包括蒜香牛油雞翼、金蒜脆雞翼,同火辣蒜椒脆雞翼,每種雞翼都各具特色。不過牛油雞翼唔夠牛油味!整體來講,呢間越南仔餐廳,可以用平靚正來形容佢,而且侍應服務又好夠主動,我見到隔籬枱啲auntie唔係好明餐牌怎樣睇,侍應好耐心咁解釋比佢哋聽。大家值得一試。