餐廳: 四哥車仔麵
資訊:

2021-09-19 128 瀏覽
紅磡最近新開左一間叫四哥車仔麵,冇幾耐來之前仲係雲吞麵舖,原來已經頂咗手。裝修格局不變,依舊冷氣夠坐得舒服。我見到一面四送只係$43,仲要冇限制叫邊一款類型,換言之,就算你叫四款$13既送,埋單一樣都係$43。好抵食。下午茶時段,仲免費送嘢飲👍🏼👍🏼我叫咗四個餸,流心蛋,豬頸肉,豬紅,冬菇。餸既份量比我想像中多,淨係冬菇都有五舊,而且推介豬紅好好味。值得一讚係佢嘅流心蛋,一咬入去,真係有流心效果,好少食車仔麵可以食到真流心蛋👍🏼總體而言,又平又靚又正,呢間的確係街坊嘅好選擇👍🏼

總體而言,又平又靚又正,呢間的確係街坊嘅好選擇👍🏼
2021-09-18