2024-11-04 156 瀏覽
今日去左黃金海岸行下,到夜晚要食野既時候,度度都要等位,最後決定出屯門市廣場食野。上網搵見呢間韓國野幾多好評,又有啲想食韓國野,就黎左呢間食啦。好多評語都話蛋包飯好味,但我地就想食下炸雞,同意大利飯。無骨炸雞▪︎蜜糖柚子味😋炸雞係啖啖肉,好少粉,每塊都好大塊肉,而且好熱辣辣,蜜糖柚子味甜甜香香,非常好味。薯條唔係粗粗肥肥個隻薯條,但呢隻幼既都整得好食,而且都係熱辣辣。仲有韓國年糕,如果想食下,都可以唔洗另外再叫,不過個人都不太鐘意年糕。煎雞意大利飯🍽同樣都係熱辣辣,雞都係啖啖肉,個飯好creamy,好食。布丁,白桃梳打🍹因為加$45就可以有個布丁同野飲,所以我地就加左。布丁質地好結實,似燉蛋既質地同味道,整得都好好食,食左好飽。杯野飲就幾靚。呢餐價錢唔貴,野食又好味,仲食到好飽,所以非常抵食

好多評語都話蛋包飯好味,但我地就想食下炸雞,同意大利飯。

無骨炸雞▪︎蜜糖柚子味😋

煎雞意大利飯🍽
同樣都係熱辣辣,雞都係啖啖肉,個飯好creamy,好食。

布丁,白桃梳打🍹

呢餐價錢唔貴,野食又好味,仲食到好飽,所以非常抵食